miercuri, 19 martie 2014

News Alert:

 Ministerul de finante impreuna cu Victor Ponta si Traian Basescu au decis: "vom construi un buget de razboi!..Vom apara tara cu propriile maini!.." Rusia vrea sa refaca fostul URSS si mai ales doreste reimpartirea lumii si recucerirea teritoriilor pierdute si a sferelor de influenta.Fitile de acest gen au tot fost in ultimii 60 ani.Dar acum pare foarte serios.Al patrulea razboi momdial a inceput .E de durata.Cantecul "Treceti batalioane romane Carpatii " cantat in primul; razboi mondial nu mai e valabil acum.Acum se va canta:'Te salut,te salut/Frate al meu de peste prut'Adrian Paunescu.Haideti la razboi sa aparam ceea ce e al nostru!..

luni, 3 martie 2014

O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR FEMEILOR !..


Mergem înainte? Spre ce ne indreptãm ?

încotro mergem ?Unde ne este idealul ?

                                Daca faptele mele bune sau rele de ieri de                                    

                                azi ,de mâine  ar fi judecate de oameni

                                ce-si spun martiri, n-as zice nimic.Chiar as

                                accepta !.Povestea vietii mele e una interesanta.Au trecut 45 ani de cand m-am


  
nascut si in tot acest timp am trait si bune si rele!..Am iubit si am fost iubit,iubesc si sant iubit!..Am incercat a fi membru PSD si am ramas cu ochii in soare.Am trecut prin multe dezastre natural,altele le-am invatat de la istorie,dar se pare ca Nostradamus a avut dreptate!..Al patrulea razboi mondial sta pe un praf de pulbere sa inceapa!..Desi au existat de-a lungul anilor numeroase conflicte locale la nivel gl;obal care au dat nastere unor interpretari,acum chiar e momentul!..Ceea ce se intampla in Ucraina si mai ales in regiunea Crimeea reprezinta fitilul celui de-al patrulea razboi mondial.Cantecul" Treceti batalioane romane Carpatii" va rasuna din nou.Mai degraba as spune ca "Maluri de Prut"al lui Adrian Paunescu ar fi mai potrivit.S-ar putea ca sa asistam la un nou 1 decembrie!.. sau de ce nu un nou 30 decembrie( cu Rusia detinatoarea controlului pierdut in 1989).Stranepotii baietelului meu vor invata acete lucruri din carti,dar noi astazi rescriem istoria cu propriile noastre maini si piepturi!..

Flacara credintei


Intemeietori  De-a lungul veacurilor au existat mai multi autori care au sccris  despre despre apostoli,însã numai sfântul Ioan Gura de aur a scris o mare parte din impresionanta sa  operã  inspirat de scrierile sfântului Pavel.Sfântul Petru  a fost frate cu Andrei amândoi fiind de loc din Bethaisaida,o localitate aflata in aproprierea lacului Tiberiada Petru se numea initial Simon,Dar atunci când Isus l-a chemat la apostolie  l-a numit Chifa-Petru in limba aramaicã.Petru inseamnã de fapt piatra,exprimând tãria credintei lui.Inainte de a-si incepe propovãduirea credintei intru Hristos,Petru era casatorit.Din epistola întâi cãtre Corinteni (9,5) se poate deduce cã a luat-o pe sotia sa in calatoriile  misionare.Petru a fost luat in multele momente importante din viata mântuitorului.Este unul dintre acei apostoli care a sãvârsit minuni in numele lui Isus.
Este datina ca parintii sa lege la 8 martie copiilor sai cate o moneda la gat sau la mana. Scopul punerii sau legarii martisorului este de a avea noroc in decursul anului, sa fie sanatosi si curati ca argintul cu venirea primaverii si peste vara sa nu-i apuce si scuture frigurile. Punerea martisorului se face de regula in zorii zilei, pana nu rasare soarele.
Cu apa din neaua de 1 Martie se spala fetele peste tot anul pentru a fi frumoase si dragastoase
In ziua de 8 Martie se leaga la fiecare pom roditor fir rosu, ca sa faca poame multe.
La luna plinã se scoate bãnutul de la gât si se cumpara cu el cas dulce si vin rosu pentru ca fetele sa aiba culoarea casului si sa fie rumene ca vinul.
Daca de 8 Martie e vreme frumoasã atunci vom avea o primavara luminoasã!
Martisorul de astazi
In zilele noastre, martisorul este un simbol al primaverii care va sa vina, iar realizarea lui a devenit o adevarata opera de arta. Oamenii ofera cu multa placere de 1 Martie martisoare celor pe care ii iubesc, ca simbol al admiratiei lor, ca respect si stima speciala pentru doamne si domnisoare.
Din pacate, am ajuns sa ne temem de kitsch-uri. Si vedem uneori nejustificat kitsch-urile in orice obiect care nu ne place. Kitsch-ul este in mod obisnuit asociat copiilor de obiecte celebre (cum ar fi Turnul Eiffel in miniatura, din plastic) sau combinatiilor nefericite de materiale sau stiluri(desi e discutabil acest aspect daca ne gandim la creatiile cu totul inedite ale unor artisti, combinatii ce la inceput par neinspirate, iar mai apoi ne dam seama
ca ne-am inselat).
 

Flacara iubirii


La Bbruyere,cred e cel care a spus ca sant cãsatorii potrivite,dar fericite cã nu..Omenirea noastrã trebuie sa iasã din malastinisul acesta al falsilor moralisti ;gusti si te rostesti asupra fericirii precum asupra uni fruct,dar si cu privire la fruct il poti ajuta sã fie bun.Fiecare se zbate pentru negotul sau rostul sãu.Dar indeobste nu se straduieste  nici un pic sã se simta fericit la el acasã.Am vorbit despre bunãcuviinta pe care n-am laudat-o cum se cuvenea.Pe masura ce sentimentele sant mai de pret si mai sincere,au mai multa nevoie de bunacuviinta.Deschid ochii când ma trezesc  si tot ce vãd e fals.Hegel spunea ca sufletul  nemijlocit sau natural este mereu învaluit in melancolie si pare coplesit.Cugetul care se contempla nu-i decat plictisealã.

     Ceea ce izbuteste in viata  obsteasca,.negot,industrie,agriculturã,nu merge si in viata de famile.Fiecare se culca pe o ureche,simtindu-se bizuit pe dragostea din sanul familiei.Drept urmare si cei mai buni ajung fatarnici.

   O cãsnicie e un lucru rar,pricinile fiind un lucru firesc.Sexul e de neinteles cand nu se faptuieste..Leacurile suferintelor mi se pare cã  stã in viata obsteascã,prin legaturile de rudenie si de prietenie.Femeile,mã gândesc doar la cele care nu stiu decât sa gãteasca si sa facã curat in casã,nu inteleg de ce barbatii se duc la cafenele,în restaorante,si de ce le place jocul de carti.A trãi cu sine si a gândi la sine nu face doi bani !..

Flacara in sase minute(sursa:www.jurnalul.ro)

1. Cea de-a 86-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar a avut loc la Dolby Theater, marele trofeu fiind obţinut, conform aşteptărilor, de drama 12 Years a Slave, regizat de britanicul Steve McQueen.Lista...
2. În această primăvară, formaţia Pasărea Rock porneşte într-un turneu ce cuprinde nouă oraşe. Noul proiect muzical include următorii muzicieni: Mircea Baniciu (voce, chitară), Josef Kappl (bass), Ovidiu Lipan
3.Paula şi Ovi sunt câştigătorii Selecţiei Naţionale Eurovision cu piesa "Miracle" în urma spectacolului ce a avut loc sâmbătă seară la Teatrul Dramatic "Sică Alexandrescu" din Braşov
4.Una dintre cele mai valoroase formaţii româneşti, renumită pentru versuri 'deştepte' are un palmares remarcabil: şapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii şi peste o mie de concerte. Dan Teodorescu,...
5.Compania Disney a anunţat că va începe producţia sezonului trei al serialului de mare succes pentru adolescenţi, Violetta.
6.Unul dintre spaţioasele foaiere ale Teatrului Naţional Bucureşti, cel al Sălii Media, va găzdui o expoziţie de gravură şi desen – cu lucrări realizate de Marcel Chirnoagă

Flacara naturista


Vâscul stopeaza invazia cancerului

 

   Cancerul face parte dintr-o categorie de boli caracteristice (printr-o diviziune necontrolatã a celulelor si capacitatii acestora de a invada alte tesuturi din organism).Dacã tratamentul începe din faza incipientã multe tipuri de cancer ar putea fi prevenite.

      Retetã minune pentru maladia secolului : bolnavul trebuie sa ia de trei ori pe zi  înainte de mesele principale câte o lingura de cu ulei de maslinepresat la rece,amestecat cu un sfert de lingurita de suc de usturoi.

     Cancerul de sân : Recomandãri : ceaiul napraznic ; se  beau în fiecare zi patru cani cu acest ceai,lingurã,lingurã pe stomacul gol.O manã de frunze de nãpraznic uscate,nemacinate,punetile la inmuiat in 250 ml de apa platã rece,de searã si pânã dimineatã.Dimineata se filtreazã maceratã,iar planta rãmasã se opareste cu 250 ml de apã.Dupa cese lasa la racit la temperatura camerei  se filtreaza.La sfârsit se combinã maceratul cu infuzia racitã. Se va consuma zilnic

200 ml de suc de sflecã rosie.

 

 Pretul succesului la femei al barbatilor :

   O cina romanticã compusa dintr-o masã rotunda, o lumanare parfumatã,pe mijlocul mesei, doua portii de fripturi,un vin rosu,si nu in ultimul rând un fum de trabuc alaturi de un sarut pasional.Aceastã reteta a fost practicata cu succes de Catalin Botezatu,celebrul designer.Asa dar domnilor barbati,treceti la trabã !..