sâmbătă, 8 noiembrie 2008

flacara in cinci minute

Ca şi în 2004, alegerile parlamentare din noiembrie sunt în pericol din cauza influenţei politice asupra unor chestiuni tehnice. Renunţarea ASESOFT de a mai continua contractul cu Autoritatea Electorală Permanentă, pentru realizarea softului pentru uninominale, ar putea duce până la amânarea alegerilor. Cum decizia companiei este definitivă şi irevocabilă, Guvernul este chemat să intervină de urgenţă...

Vânzarea de monedă în scop speculativ ar trebui interzisă în statele emergente din UE, consideră europarlamentarul Daniel Dăianu. El spune că România, alături de alte ţări din regiune, ar putea deveni victime colaterale ale crizei financiare.

Maşini bară la bară, autoturisme parcate alandala sub semnele de "interzis parcarea", înjurături şi mulţi nervi. Mai rău, acest peisaj "magnific" este completat de mulţi conducători auto decişi să-şi facă singuri dreptate – mai ceva ca în Evul Mediu – cu ciocane, pistoale cu bile şi bâte. Până una-alta, Poliţia ne sfătuieşte să ne obişnuim, căci: "Asta e situaţia!".

Niciun comentariu: