marți, 5 mai 2009

Flacara de veghe in cinci minute

1.Gripa porcină cea care ne scoală din morţi(Sursa jurnalul National)

Se pare ca o mutaţie a virusului gripei porcine (denumita H1N1), care are proprietatea de a readuce la viaţă oamenii morţi, a provocat panică la Londra.
După moarte, se pare ca virusul H1N1 are capacitatea de a reactiva inima victimei pentru o perioadă de până la două ore de la decesul persoanei.
Timp în care individul are un comportament extrem de violent, din cauza a ceea ce se crede a fi o combinaţie între leziuni ale creierului şi chimicale eliberate în sânge în timpul "învierii".
Cum era de aşteptat, informaţia i-a speriat pe unii dintre cititori. Mai exact, pe cei care nu au acordat foarte mare atenţie unor detalii semnificative, întrucât conţinutul articolului este la fel de "adevărat" ca şi site-ul pe care a fost postat. Privită cu atenţie, pagina de internet se dovedeşte a fi o copie fidelă a binecunoscutului site de ştiri. Principla diferenţă dintre cele două constă în adresa site-ului care găzduieşte copia: bouncewith.me.uk, spre deosebire de originalul bbc.co.uk. Astfel, putem sta liniştiţi. Virusul gripei porcine este unul foarte grav, însă nu a dezvoltat capacitatea de a învia oamenii din morţi

2.Comisia Europeană a publicat, marţi, un ghid privind drepturile consumatorilor online în probleme precum cumpărăturile pe Internet, relaţia cu furnizorul de servicii broadband, protejarea datelor personale şi reţelele de socializare.

3. Motocicliştii, cei mai expuşi
Deoarece, potrivit statisticilor, în acest moment reprezintă cea mai expusă categorie în trafic. Dornici de adrenalină şi de viteză, ajutaţi şi de legislaţia rutieră mult mai permisivă, aproape zilnic sunt motociclişti implicaţi în accidente de circulaţie. Anul trecut s-au înregistrat 998 de accidente moto şi cu mopede (cu 323 mai mult decât în 2007), în care 19 persoane au murit, 242 au fost rănite grav şi 864 au suferit răni uşoare.

4. Reprezentanţii CNSAS spun că, în cadrul procedurilor de investigare, cel verificat află cine este persoana care "i-a copt-o"

Niciun comentariu: