sâmbătă, 19 septembrie 2009

Flacara pe scurt(Sursa: jurnalul.ro)

TIRUL FURAT, GĂSITT
irul care a fost furat, joi, pe DN 79, în judeţul Arad, a fost găsit de poliţişti abandonat într-o parcare de pe DN 7, însă fără încărcătură, cele 10 tone de gumă de mestecat. Cheile autotrenului au fost găsite la bordul maşinii. Un şofer polonez a anunţat, joi, Poliţia că tirul pe care îl conducea i-a fost furat într-o benzinărie din judeţul Arad. Declaraţiile acestuia s-au schimbat de nenumărate ori, năucindu-i pe poliţiştii arădeni. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad a precizat că ancheta în acest caz este în plină desfăşurare şi că nu poate oferi mai multe detalii despre caz.

HOŢI PRINŞI Şase indivizi au spart o casă de schimb valutar din Curtea de Argeş, însă nu au reuşit să fure nimic pentru că au fost surprinşi de o patrulă a poliţiei. Doi dintre autori au fost prinşi în flagrant, în timp ce ceilalţi patru s-au urcat în două maşini şi au fugit. Poliţiştii au tras câteva focuri de armă după unul dintre autoturisme, care a fost găsit ulterior abandonat. Tot pe o străduţă din apropierea casei de schimb a fost găsită o a doua maşină abandonată. După câteva ore, oamenii legii au reuşit să reţină alţi trei indivizi. Ultimul dintre suspecţi a fost prins în timp ce se afla într-o maşină. Anchetatorii sunt de părere că cei şase fac parte dintr-o bandă specializată pe astfel de spargeri de case de schimb valutar şi amanet. (E.C.)
PARCUL PLUMBUITA Retrocedarea ilegală a patru hectare din Parcul Plumbuita scoate oamenii în stradă. Un miting de protest, la care sunt aşteptaţi toţi bucureştenii, va avea duminica, la ora 11:00, pe Strada Ricinului, în zona terenului de joacă pentru copii, lângă Mănăstirea Plumbuita. Dacă autorităţile nu vor reacţiona, în locul zonei verzi se va ridica un cartier de vile de lux şi betoane care vor distruge toată vegetaţia şi vor sufoca importantul monument istoric, reprezentat de Mănăstirea Plumbuita.
ANIVERSARE RATB Regia Autonomă de Transport Bucureşti împlineşte anul acesta 100 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca acest eveniment, RATB va organiza o serie de manifestări. Astfel, astăzi, la ora 10:00, Autobaza Obregia şi depoul Dudeşti vor fi vizitate de către specialiştii din domeniu. O oră mai târziu, va avea loc parada tramvaielor, intitulată "Caravana Timpului". Aici vor defila atât tramvaie trase de cai, cât şi alte modele care au traversat de-a lungul timpului Capitala. Traseul acestei caravane va fi următorul: Depoul Victoria, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Ştefan cel Mare, Bucur Obor, Calea Moşilor, Piaţa Sf. Gheorghe.

Niciun comentariu: